O pabu

Pejton Pub.  Zamislili smo mesto na kome se pije odlično pivo sa još boljom ekipom iz kraja - a onda smo ga i napravili. Ime Pejton Pab smo dali da asocira na kraj u kome se kafić nalazi - u srcu Vračara, nadomak Hrama i Slavije, na samom obodu Gradića Pejtona. Adresa je Katanićeva 1, na uglu Katanićeve i Makenzijeve.

 

Ručno slikani zidovi, osvetljenje koje se prilagođava tematici večeri i neformalna atmosfera učiniće da se osećate opušteno i kao da se odavno znamo. Pab je dizajniran u stilu nautical steampunk-a (kao da ste se izgubili na Nautilusu kapetana Nema). Ipak, ne brinite, velika hobotnica na zidu je bezopasna!

 

I sami smo pivopije; birali smo najbolja domaća i strana piva. Sa nama ćete uživati u ukusima srpskog Brrkee, českog Kozela, nemačkog Memminger-a, britanskog Ghost Ship-a… Ako ste neodlučni, svratite na naše promocije ili pitajte naše ljubazno osoblje za preporuku prema Vašem ukusu - volite li pitko, jako, aromatično ili gorče?  U Pejton Pub-u imate 37 vrsta piva iz 9 zemalja Evrope, a gotovo svakog dana neko pivo je na promociji.

 

Preko dana, bašta Pejton pub-a mesto je gde Vračarci često svrate da popiju kaficu i osveže se ceđenim sokovima. ‘ladno pivo, naravno, i tokom dana spremno čeka pravog ljubitelja. Mnogi naši gosti povedu i četvoronošce; volimo životinje, a u bašti ima dovoljno mesta i za njih. Za obližnje firme, kafa za poneti stiže za tren oka.

 

Uveče, Pejton se transformiše u mesto za veće društvo. Od karaoka preko večeri društvenih igara za amatere do akustičnih rok svirki vikendom, trudimo se da uvedemo raznolikost u pijančenje. Ukoliko dolazite sa većim društvom ili nešto slavite, možemo se dogovoriti i oko zajedničke aktivnosti.

 

U Katanićevoj najčešće ima slobodnih parking mesta u zelenoj zoni, a najiskusniji Vračarci znaju i gde je besplatan. Ulica Borislava Pekića ima i privatan parking za one koji ne žele da razmišljaju.

Mapa do Pejton Pub, Kataniceva 1, Beograd